fbpx
Twitter

Twitter ofron përzgjedhjen e llogarive të caktuara përmes grupeve

Në mënyrë që përdoruesit e Twitter, të shohin pikërisht atë çfarë dëshirojnë, është mundësuar forma i ri, që ofron të zgjidhen llogaritë e caktuara, të grumbulluara në grupe të ndryshme.

Varësisht nga dëshira, përdoruesi do të kërkojë t’i shfaqen llogaritë e individëve, institucioneve, kompanie të ndryshme, apo industrisë që ofron materiale për argëtim.

Askush nuk do të kuptojë, se cilat llogari i ka etiketuar një përdorues dhe i përcjellë postimet që bëhen në të dhe t’i përcjellë, kur ka materiale të reja.

Kjo formë, është realizuar nga drejtuesit e Twitter, që secili të kenë në dispozicion postimet që janë në interes të tyre, kur nuk dëshiron të rrëshqasë nëpër listë me postimet e zakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.