Turqi: Arrestohen 13 të dyshuar, organizuan vrasjen e ambasadorit rus

Policia turke ka arrestuar 13 persona të dyshuar si organizatorë për vrasjen e ambasadorit rus, Andrey Karlov

Fillimisht u arrestuan gjashtë persona në provincën Aidyn, aty ku vrasësi Mevlut Mert Altyntash ka lindur. Në mesin e të arrestuarve janë edhe familjarët e vrasësit, babai, nëna, motra dhe të afërmit e tjerë.

Mediet turke raportojnë se u arrestuan edhe gjashtë persona të tjerë në Izmir të Turqisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.