Ballina / LIFESTYLE / Truk të hiqni qafe mizat
Truk të hiqni qafe mizat

Truk të hiqni qafe mizat

Harroni të gjitha preparatet helmuese të shtrenjta e të tmerrshme kundër mizave. Kështu do t’i hiqni qafe përnjëherë! Madje të mos jeni të detyruar as t’i mbytni.

Meqë ditët po bëhen gjithnjë e më të ngrohta, shumë familje, posaçërisht ato rurale, nuk mund të jetojnë normalisht për shkak të sulmuesve me krahë siç janë mizat dhe insektet e tjera të ngjashme.
E gjitha që ju nevojitet janë tre-katër limona të cilët do t’i prisni përgjysmë.

Gjysmën shpërndajeni nëpër furrën e sobës dhe lëreni të qëndrojë tërë natën.

Gjithë kohës derën e furrës së sobës e lini të hapur.

Në mëngjes mbylleni furrën dhe lëshojeni të punojë me kapacitet të vogël disa minuta.

Nuk duhet t’i digjini pjesët e limonit, por vetëm pak t’i ngrohni në temperaturë maksimum 100 gradë.

Pasi të keni shkyçur furrën, lëreni të ftohet krejtësisht, pastaj limonët hidhni në bërllok.

Kuzhina juaj do të ketë aromë të mrekullueshme, por me ditë të tëra asnjë mizë nuk do të duket në shtëpi!

@Fluidi

Provo po ashtu

Mjafton t’i ndiqni këto tri këshilla, ja pse

Mjafton t’i ndiqni këto tri këshilla, ja pse

Thonë se përshtypja e parë është ajo që mbetet gjithmonë, por si t’ia bëni që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.