Truk fenomenal për depilim, të cilin e përdorin damat e njohura

Qimet e padëshiruara janë armiqtë më të mëdhenj të të gjitha femrave, posaçërisht kur vjen koha për të veshur funde dhe fustane të shkurtër.

Mirëpo, ekziston zgjidhje e përhershme për këtë situatë të pakëndshme, ndërkaq këtë metodë e përdorin personat e famshëm.

Me ndihmën e këtij truku qimja do të bëhet gjithnjë e më e hollë dhe me kalimin e kohës do të zhduket plotësisht.

U preferohet posaçërisht femrave me që kanë më shumë qime, dhe pasi që të provojnë këtë teknikë, më kurrë nuk do t’u bjerë në mend të marrin makinën e rrojës apo depilatorin

Receta:
Piqni lëvoren e arrës në furrë dhe bluajeni.Pluhurin e përftuar përzieni me ujë derisa të marrë formën e brumit.Kjo masë le të qëndrojë 15 orë.
Përgatitja:

Qiteni përmbajtjen në pjesë të trupit ku dëshironi t’i eliminoni qimet për gjithmonë.E lini të qëndrojë më së paku 30 minuta dhe pastaj lajeni.Përsëriteni këtë veprim së paku 3 herë në ditë derisa të arrini rezultatet e dëshiruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!