mainnet

Tron dhe EOS Mainnets po afrohen, si të përgatitemi ?

Dy nga dhjetë kriptovalutat më të mira janë të gatshëm të nisin bllokchainin e tyre dhe të fitojnë pavarësinë dixhitale. Fillimi i Tron Mainnet më 31 maj do të ndahet në mënyrë efektive nga kriptovaluta jashtë rrjetit Ethereum ERC20. Ndërkohë, EOS do të lançojë rrjetin e vet më 1 qershor dhe në të njëjtën mënyrë do të largohet nga bllokada e Ethereum.

Pra, çfarë duhet të dini?

TRX dhe EOS janë aktualisht një shenjë ERC20 që do të thotë që ju mund të përdorni adresën tuaj të portofolit Ethereum për t’i dërguar dhe marrë ato. Shumë njerëz zgjedhin të lënë valutat e tyre në shkëmbimore, por një alternativë më e sigurt është përdorimi i bllokadës direkt përmes shërbimeve të tilla si MyEtherWallet / MyCrypto, ose një shtojcë të tillë si Metamask ose edhe një portofol i ftohtë.

Nëse keni valutat tuaja në një nga këto sisteme do t’ju duhet të lëvizni në një shkëmbim që mbështet kuletat e reja.

E njëjta vlen edhe për Tron. Më 25 maj Fondacioni Tron do të lançojë një makinë virtuale për të lehtësuar migrimin e dApps nga rrjeti Ethereum në Tron, megjithatë kjo nuk ndikon në mbajtësit e TRX.

Sipas Lëvizjes Exodus, e cila rekomandon regjistrimin e adresës tuaj EOS, të gjitha simbolet e ERC20 do të ngrihen më 1 qershor;
“Treguesit EOS Mainnet duhet të shpërndahen në një raport 1: 1 me shenjat ERC20 të mbajtura nga adresat e regjistruara. Treguesit e tanishëm ERC20 EOS janë thjesht vendmbërritës. Të gjitha argumentet thuhet se janë shkëmbyer për shenjat Mainnet EOS pas fillimit të Mainnet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.