Ballina / HOROSKOPI / Trim i marrë: Kjo shenjë nuk di për frikë

Trim i marrë: Kjo shenjë nuk di për frikë

Të lindurit në këtë shenjë ndaj njerëzve janë shumë korrektë e të drejtë.

Megjithatë, shpesh përdorin njerëz të tjerë për të arritur qëllimet e tyre, por, nga ana tjetër, ata janë shumë mirënjohës për çdo ndihmë që u kanë bërë.

Janë ambiciozë dhe shumë të zotët.

Nuk kanë frikë nga asgjë, kurrëfarë ndryshimesh, madje kënaqen në to.

I duan udhëtimet dhe përherë ëndërrojnë për ta kaluar tërë botën. Nuk pyesin si, sepse mendojnë – kjo do të zgjidhet disi.

Ky është SHIGJETARI (nga 23 nëntori deri më 21 dhjetor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.