Ballina / Kulturë / “Trilemma”, film çek, i regjisorit nga Kosova u shfaq në Festivalin “Pri Fest”

“Trilemma”, film çek, i regjisorit nga Kosova u shfaq në Festivalin “Pri Fest”

Më 17 korrik 2019, filmi i shkurtër “Trilemma”, i regjisorit nga Kosova një student në Republikën e Çekisë , Dritëro Mehmetaj, e prodhim i FAMU International të Pragës, u shfaq në kinemanë “Armata”, në Prishtinë.

Përmbajtja e filmit 16 minutësh, siç thuhet në Katalogun e Festivalit Ndërkombëtar të Filmit, për “Trilemma”-në është rrëfim ku: “Në një darkë sugjestive me një çift të ri, e një mik, nën ndikimin e alkoolit ajo përfundon ndryshe nga pritjet”.
Filmi u shfaq në kuadër të Programit Garues të Filmave Studentor. Në film luajnë aktorët: May-Linda Kosumovic, Daniel Viana dhe Mafalda Lopez. Ndërsa, filmi është prodhuar në Republikën e Çekisë, më 2018.

Czech film Trilemma of Kosovo director was screened at the Pristina Festival “Pri Fest”

On July 17, 2019 short film Trilemma of Kosovo director student in Czech Republic, Dritëro Mehmetaj, production of FAMU International from Prague, was screened at the Pristina cinema Armata. 16 minutes long film as it is stated at the catalogue of the Prishtina International Film Festival Trilemma is a story of: “A suggestive dinner party with a young couple and a friend turns out different than expected as alcohol comes in”.
The Film was shown on a category of Student Film Competition. Main casts: May-Linda Kosumovic, Daniel Viana and Mafalda Lopez. Film was produced in Czech Republic on 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!