Ballina / HOROSKOPI / Tri shenjat më të mençura të horoskopit

Tri shenjat më të mençura të horoskopit

Personat e lindur në këto shenja të horoskopit shpesh nuk përshtaten me rrethinën për shkak të inteligjencës së tyre të lartë.

Dashi

Ndjehen mirë vetëm atëherë kur vije në shprehje dija e tyre dhe të lexuarit. Nuk i kanë dëshirë personat sipërfaqësorë dhe shpesh për shumë kënd janë enigmë. E duan shoqërinë e atyre të cilët e kuptojnë ironinë e tyre, humorin e mahitë.

Peshorja

Qëllimi i tyre është që të ndahen nga masa dhe të jetojnë ashtu si dëshirojnë, madje edhe me çmimin e leçitjes nga shoqëria.

Bricjapi

U shmanget tubimeve sa herë të jetë e mundur. Nuk i do dërdëllisjet klasike të mërzitshme për kohën e të ngjashme. I adhuron bisedimet me kuptim të thellë.

Provo po ashtu

horoskopi

Horoskopi për 20 Gusht 2019

Dashi (21 Mars – 20 Prill) Nje mik ose njeriu I zemres do te shfrytezojne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.