Tri shenjat më fëmijërore të horoskopit

Pos që me ta është vështirë të merresh vesh e të bisedosh si me një person të rritur, personat fëmijërorë kanë një varg vetish negative, si egoizmi.

Ja cilat shenja të horoskopit janë më fëmijëroret.

Dashi

Sado që ka dëshirës të paraqitet i fuqishëm e i fortë si shkëmbi, gjë që nuk është në të vërtetë, Dashi ka papërgjegjshmëri e papjekuri të theksuar. Janë tepër të hapur në jetë, por edhe për veprimet të cilat shpesh janë të pamenduara. Pjesëtarët e kësaj shenjeje e tregojnë natyrën e tyre fëmijërore në raport me njerëzit e tjerë kur dinë të jenë shumë egositë, dhe tepër të drejtpërdrejtë e të nxituar. Ata nuk e masin fjalën e tyre, ndërsa në rast të vërejtjes nga pala tjetër, shpejt do të fillojnë grindjen në të cilën kurrë nuk do ta pranojnë se janë fajtorë.

Binjakët

Ndryshimi është fjala e duhur për këtë shenjë të dyfishtë. Binjakët kanë dy anë të ndryshme të personalitetit, dhe kurrë nuk mund të jeni të sigurt në fjalën apo vendimin e tyre. Janë shumë të papërgjegjshëm, vështirë i qëndrojnë marrëveshjes, dhe shpesh vonohen. Thjesht, në ta kurrë nuk mund të mbështeteni plotësisht. Fajin për këtë e ka luhatshmëria e tyre dhe dëshira për eksitim, e cila nuk i lë rehat.

Akrepi

Akrepët konsiderohen si shenja më fëmijërore, ndonëse këtë nuk do të mund ta thoshit deri sa të mos i njihni mirë. Është e saktë se njerëit e lindur në këtë shenjë kanë edhe mirë karakter, tregojnë pjekuri e arsye, por kjo vlen vetëm deri sa gjërat shkojnë sipas së tyres. Në rast se vërejnë se nuk po ecën ashtu si e kanë menduar, AKrepët janë të prirur ta ndryshojnë disponimin. Atëherë nga kjo shenjë shumë e qetë dhe e matur mund të prisni sjellje agresive dhe grindje, në të cilët do të dëgjoni fyerje të shumëta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.