Ballina / LIFESTYLE / Fun / Tri mollëkuqe dhe tri fytyra fëmijësh, a mund ti gjeni

Tri mollëkuqe dhe tri fytyra fëmijësh, a mund ti gjeni

Enigma e fundit në internet, të cilën e ka krijuar Nasir Khani, qëndron si pikëpyetje mbi kokat e shumëkujt.

Mes kokrrave të kafesë fshehën tri mollëkuqe dhe tri fytyra fëmijësh – por shumica e kanë gati të pamundur t’i gjejnë.

Ia dolët, apo edhe juve po u shkaktojnë mundime? Po të hiqni dorë, shikoni më poshtë në faqe për zgjidhjen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

zbritja në hënë

Zbritja në Hënë, ja 5 akuzat për mashtrim

“NUK MUND TE SHOHESH YJET” Hëna nuk ka atmosferë, atëherë a nuk duhet që yjet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *