Ballina / Fashion/Beauty / Trendi oversize, nga çantat tek kapelet

Trendi oversize, nga çantat tek kapelet

Java e modës në Australi sjell tendenca të reja, oversize. Modelet në paradën e brendeve Camilla dhe Marc kishin aksesorë të mrekullueshëm me përmasa të mëdha.

Vëmendja e vërtetë u fokusua pikërisht tek kapelet, rripat apo çantat shumë të mëdha dhe që patën mjaft impakt në fushën e modës. Shihni fotogalerinë!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!