Trendi i fundit, konturimi i qafës?!

Në rast se keni menduar se keni arritur kulmin e konturimit , tani po vjen një trend i ri i konturimit të një pjese tjetër të trupit tuaj , hijëzimi me bronzë për theksimin e qafës suaj.

Në llogarinë YouTube për stilimin e flokëve dhe grimit, është postuar një tutorial për konturimin e qafës, që ka bërë xhiron e botës duke e përfolur këtë teknikë të re – për vet faktin se është me të vërtetë e pakuptimtë dhe e çmendur.

Thuhet se konturimi i qafës ju jep “ pamje të qafës më të hollë dhe më të këndshme për kapjen e flokëve”.

Për më tepër, procesi duket shumë i çrregullt. A dëshironi në të vërtetë që tërë rrobat tuaja të bëhen me makeup vetëm që të dukeni më këndshëm – në foto? Ju e dini se sa vështirë hiqet bronzi pastaj, do ta ngarkoni veten duke u munduar pa nevojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!