Ballina / KOSOVA / Trendafilova: Kërcënuesit e dëshmitarëve do të penalizohen
Gjykata Speciale, Hagë

Trendafilova: Kërcënuesit e dëshmitarëve do të penalizohen

Kryetarja e Dhomave të Specializuara, Ekaterina Trendafilova, tha se kjo gjykatë do të ndjekë penalisht të gjithë ata që në çfarëdo mënyre kërcënojnë sigurinë e viktimave dhe dëshmitarëve ose ushtrojnë çdo lloj presioni ndaj gjyqtarëve.

“Kushdo që përpiqet të frikësojë dëshmitarët ose të përpiqet të ushtrojë presion ndaj gjyqtarëve menjëherë do të ndiqet penalisht. Hetimi do të pasojë, dhe ne nuk do të hezitojmë të zbatojmë ligjin”, theksoi Trendafilova në një intervistë për Tanjugun, transmeton KK.

Specialja do të merret me gjykimet e rasteve të pretenduara të krimeve të luftës nga ana e disa ish-pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

ushtria fsk

Angazhimi i NATO-s në Kosovë rishikohet nëse ligji për FSK-në ndryshon

Kuvendi i Kosovës do të procedojë ligjin për shndërrimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.