fbpx

Tre të vdekur në Maqedoni të Veriut nga COVID-19 në 24 orë

Tre persona kanë vdekur në Maqedoninë e Veriut nga koronavirusi në 24 orët e fundit, duke quar numrin total të viktimave në 101.

Sipas, Ministrisë së Shëndetësisë, dy persona të vdekur janë nga Tetova, të moshës 57 dhe 78-vjeçare, ndërsa i treti është nga Veleshi, i moshës 58-vjeçare. Po ashtu janë regjistruar 30 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit, shifra më e lartë në tri ditët e fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.