Tortës që i ndryshojnë ngjyrat (VIDEO)

Kjo tortë, ka pushtuar tashmë internetin pasi ndryshon ngjyrën e saj në varësi të këndit ku ndodhet.

Në këtë video të publikuar në “Youtube” nga pastiçerja CharlotteSometime, shihet se si torta merr ngjyrë blu, jeshile, më pas vjollcë, portokalli, të verdhë dhe pink.

Charlotte e cila punon në pastiçerinë “Karsch’s Village Market” të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, tregon tortën që rrotullohet në një pjatë dhe ndërron ngjyrat e saj.

Ndërkohë, torta “kameleon” ka hapur shumë debate për shikuesit të cilët thonë se nuk është reale, e ndërsa të tjerë përpiqen të shpjegojnë teknikën që krijon iluzionin optik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.