Top 5 qytetet më të sigurta

1. OSAKA – një qytet në Japoni, Osaka njifet si një qytet ku mbizotron paqja në të gjithë njerzit që jetojnë aty.

Osaka's cherry blossoms in full bloom (Credit: Credit: Buddhika Weerasinghe/Getty)

2. AMSTERDAM – edhe pse ka më pak se 1 milion banorë, Amsterdami njihet si një nga qytetet më të sigurta në botë, një ambient i qetë.

A busker performs from his bicycle in Amsterdam (Credit: Credit: Mark Dadswell/Getty)

3. SYDNEY – Qyteti më i madh në Australi, Sydney ka një ambient multi-kulturor dhe prap është një qytet shumë i sigurtë dhe që i bën të gjithë banorët të ndihen të sigurtë.

Making bubbles in Sydney's Circular Quay (Credit: Credit: David Hancock/Getty)

4. SINGAPORE – Singapori siç e dimë edhe ne, ka ligje mjaftë strikte sa i përket pastërtisë nëpër qytete, është një qytet mjaft i pastër, qyteti është shumë i qetë, dhe ka një ambient mjaftë të sigurtë për banorët e saj.

Singapore's Garden by the Bay (Credit: Credit: Roslan Rahman/Getty)

5. STOCKHOLM – Edhe në Stokckholmin e largët në veri, është një qytet mjaft i pastërt, dhe ka shumë kultura të ndryshme, është një nga vendet më të sigurta.

A Color Run in Stockholm (Credit: Credit: Jonathan Nackstrand/Getty)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.