tomlee

Tom Lee parashikon që Bitcoin të arrijë 91 mijë $ deri në mars 2020

Tom Lee i Fundstrat ka parashikuar se çmimi i Bitcoin do të arrijë në 91,000 dollarë deri në mars 2020, duke parashikuar në një tabelë që tregon shfaqjet e Bitcoin (BTC) pas rënies së tregut të kaluar, njoftoi Forbes më 17 mars.
Lee dhe Fundstrat përdorën një mesatare të përqindjes së fituar në çmim pas çdo rënieje për të arritur në figurën 2020.

Pjesa e Forbes vëren se për shkak se tabela bazohet në një shkallë logaritmike në krahasim me grafikun tradicional linear, shkallët dhe uljet e BTC nuk janë aq të dallueshme.
Lee ka parashikuar çmime të larta për BTC pasi çmimi i saj ishte nën 3.000 dollarë. Në korrik 2017 Lee kishte deklaruar tashmë se Bitcoin do të godiste 55,000 dollarë deri në vitin 2022. Kohët e fundit, në janar të këtij viti, Lee tha se BTC do të godiste 25,000 dollarë deri në fund të vitit 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.