Ballina / Galeria / Tokio dikur e sot

Tokio dikur e sot

Tokio i vitit 1945 ishte një qytet krejtësisht i shkatërruar gjatë Luftës së Dytë Botërore, mirëpo disa dekada më vonë, pamja e tij ishte krejt ndryshe.

Qyteti është sërish qendër e madhe tregtare e ekonomike, e shquar për vullnetin e çeliktë të banorëve të tij në raport me punën dhe zhvillimin. Ndryshimet janë të mundshme aty ku njerëzit i duan ato. /infoglobi/v.b.

Logjika e zhvillimi sjell ndryshime shikoni si dukej Tokio në vitin 1945 dhe si më 2013

tokio dikur dhe sot

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.