Nga arkivi

Thaçi takon ambasadorët e QUINT-it

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është takuar sot me ambasadorët e QUINT-it në Kosovë.

Në këtë takim, përveç ambasadorëve të QUINT-it ishte e pranishme edhe përfaqësuesja e BE-së në Kosovë, teksa temë diskutimi  ishte rikuperimi ekonomik pas koronavirusit, si dhe forcimi i institucioneve demokratike.

Thaçi me anë të një postimi në Twitter, ka thënë se respektimi i Gjykatës Kushtetuese, është vital për demokracinë.

Postimi i plotë:

Takim i mirë me ambasadorët e QUINT-it  dhe përfaqësuesen e BE-së, për të diskutuar për rikuperimin ekonomik pas COVID-19 dhe forcimit të institucioneve demokratike. Respektimi i institucioneve të pavarura, specifikisht Gjykatës Kushtetuese,  është vitale për demokracinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.