Ballina / LIFESTYLE / Fun / Testo personalitetin dhe gjeje kush je
testi_personaliteti

Testo personalitetin dhe gjeje kush je

Secili nga ne është i ndarë në dy persona: ai që mendojmë ne që jemi dhe ai që të tjerët mendojnë se jemi. Për të patur një vetëndërgjegjësim për personalitetin duhet të kuptojmë jo vetëm imazhin që kemi për veten tonë, por edhe përshtypjet që u lemë të tjerëve.

Për ta vërtetuar këtë duhet të përgjigjeni dhe të shihni rezultatin. Do t’ju japim një skenar dhe do t’ju bëjmë një pyetje. Mes opsioneve zgjidhni vetëm një me të cilën identifikoheni. Nuk vlen të zgjedhësh më shumë se një, por nëse identifikoheni me më shumë se një, zgjidhni prioritetin.
Fillim testi.

Nesër nuk ke punë. Nuk duhet të punosh, të çosh fëmijët në shkollë apo të bësh pazarin. Nuk duhet të shqetësohesh për asgjë sepse s’ke asgjë për të bërë.

Pyetja është: Çfarë do të bëje nesër në ditën tënde të lirë?

Mendohu pak, por mos u përgjigj ende. Kontrollo 10 mundësi përgjigje dhe zgjidh atë me të cilën identifikoheni më mirë.
10 mundësi

1 –organizimi i një takimi me miq të vjetër.
2 –imagjinoni sesi mund të përmirësohet bota.
3 –lojëra Puzzles
4 –të bisedosh me një mik.
5 –të jesh president i një klubi.
6 –të mendoni për shtëpinë tuaj ideale.
7 –diskutoni sesi funksionojnë gjërat në botë.
8 –luani shah ose lojëra të ngjashme.
9 –organizoni një festë.
10 –ndihmoni një mik.

Rezultatin e gjeni këtu

Provo po ashtu

horoskopi

Ndjeheni të vetmuar , zbulo çfarë thotë horoskopi

Si po e përjetoni gjendjen tuaj shpirtërore, i vetëm apo në çift? Zbulo çfarë thonë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.