Testi i një agjenti të FBI-së: Pinë të dy të njëjtin pije, pse burri vdiq dhe gruaja jo?

Një burrë dhe një grua shkuan në një restorant për darkë. Ndërsa ata ishin në pritje të pjatës kryesore, ajo porositi 5 pije me akull sepse ishte shumë e etur. Gruaja piu 4 prej tyre menjëherë, ndërsa burri piu vetëm një. Pas pak minutash njeriu u sëmur dhe vdiq. Mjekët thanë që të gjitha pijet ishin e helmuese.

Pyetje:

Pse gruaja ishte akoma gjallë kur burri vdiq? Lexoni përsëri me kujdes.

Përgjigjja.

Helmi ishte në akull. Meqenëse gruaja i piu shpejt pijet e saj, akulli nuk kishte kohë të shkrihej. Burri piu ngadalë dhe helmi u shkri në pijen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.