Ballina / LIFESTYLE / Fun / Test: Cila mama je?
Test Cila mama je

Test: Cila mama je?

Zbulo se cilës prej personazheve të famshme i ngjason më shumë. Je një nënë si: Charlize Theron, Sarah Jessica Parker apo Carolina e Monakos?

1. Fëmijët tuaj të sapolindur flinin:

A. Në krevatin e tyre, pranë jush
B. Në krevatin tuaj
C. Në dhomën e tyre

2. Në ç’moshë i keni çuar fëmijët në kopsht?

A. 3 vjeç, në kopsht
B. Që 6-muajsh, në çerdhe
C. 6 vjeç, në shkollë

3. I keni ushqyer fëmijët me gji?

A. Asnjëherë, vetëm me biberon
B. Deri në 3 vjeç
C. Deri në 6 muaj

4. Kanë mbajtur biberon fëmijët tuaj?

A. Kurrë
B. Po, deri kur e kanë hequr vetë
C. Jo, nuk e kanë pëlqyer

5. Sa kohë kaloje me fëmijët?

A. Pak, kam qenë gjithë kohës në punë
B. Nga 3-6 orë në ditë
C. Të paktën gjysmën e ditës, derisa u rritën

Profilet

Më shumë A

Ngjasoni me Sarah Jessica Parker
Jeni nënë aktive, dinamike e moderne, por njëkohësisht edhe me “të vjetrën”. I dini vlerat e partnerit dhe ju pëlqen “jeta familjare”. Gjithashtu ju pëlqen edhe pavarësia përtej angazhimeve familjare. Ngjasoni paksa me aktoren amerikane Sarah Jessica Parker, femër moderne dhe njëkohësisht edhe e lidhur me vlerat tradicionale të familjes.

Më shumë B

Ngjasoni me Charlize Theron
Jeni një mama e pavarur? Edhe nëse nuk jeni një mama e vetme si aktorja Charlize Theron, jeni e aftë t’i zgjidhni vështirësitë vetëm duke u mbështetur te forcat e tua, shkruan revista Psikologji. Je personi që udhëheq në çift dhe në familje. Për ty fëmijët janë pjesa më e bukur e jetës dhe nuk mendoni se familja duhet të jetë domosdoshmërisht ajo “tradicionalja”.

Më shumë C

Ngjasoni me Carolina e Monakos
Jeni një grua e fortë dhe njëkohësisht edhe e ndjeshme. Mjaft e vetëdijshme për rolin si nënë, ke dëshiruar gjithmonë të kesh fëmijë: kujdesesh dhe i mbron me sa mundesh, duke u përpjekur të bëhen të pavarur. Por, të jesh nënë, nuk të pengon të jesh edhe femër, e bukur dhe e sigurt në vetvete. Ngjasoni pak me Carolina-n e Monakos, e kujdesshme, mama e bukur dhe vigjilente për fëmijët e çdo moshe.

@Fluidi

Provo po ashtu

shtetet me te vogla ne bote

Ja cilat janë 10 shtetet me të vogla në botë

Por, disa vende janë aq të vegjël saqë qytetet brenda kombeve të tjera janë gjigantë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.