Ballina / LIFESTYLE / Fun / Test: A ja keni dalë në jetë?
suksesi

Test: A ja keni dalë në jetë?

Shpesh di të na ndodh që, në këtë ritëm të shpejtuar të jetës, gjërat e bukura na rrëshqasin para syve.

Gati të gjithë kemi përjetuar një fazë të errët, kur na duket se re të zeza shtrihen mbi kokat tona dhe se nuk e kanë ndërmend të shpërndahen. E atëherë na kaplon depresioni e trishtimi nga gjithçka që bëjmë.

Por, e e dini se bukuria e jetës fshehet në imtësira? Epo, në qoftë se nuk e keni ditur, tash e dini. Aq më shumë, ekziston regjistri i shenjave të cilat u tregojnë se a ja keni dalë në jetë, ndërsa nuk jeni të vetëdijshëm.

1. Lidhjet tuaja janë shumë më pak dramatike se më parë.

2. Ndonëse nuk keni para për standardin çfarë do ta dëshironit, jetoni me jetë të plotësuar.

3. Nuk keni frikë të kërkoni ndihmë apo mbështetje kur u nevojiten.

4. Kudo që të jetoni, keni ndjenjën se jeni në vendin e duhur, në shtëpi, nuk jeni të lidhur

6. Hiqni dorë nga gjërat të cilat nuk ju bëjnë të ndjeheni mirë

7. Kur shikoheni në pasqyrë, e vlerësoni atë që shihni. Së paku për shkut.

8. E kufizoni kriticizmin tuaj të brendshëm dhe me vetëdije mendoni pozitivisht.

9. E keni kuptuar se mossukseset dhe rëniet janë pjesë e rritjes suaj.

10. Keni mbështetje rreth vetes, njerëz të cilët do të bënin gjithçka për ju.

11. Shpesh ndëgjoni “të dua”, qoftë nga miqtë, familja apo partneri

12. Disa gjëra nuk mund t’i ndryshoni, e keni pranuar këtë.

13. Nuk ankoheni shumë, por fokusoheni në gjetjen e zgjidhjeve.

14, Nuk i fajësoni prindërti tuaj për jetën tuaj dhe i pranoni të tillë çfarë janë.

15. Aq ju bën se çfarë mendojnë të tjerët për ju.

16. Jeni të lumtur për partnerët e dikurshëm dhe se po u shkon mirë në jetë.

17. Nuk jeni ziliqar, apo të hidhëruar me sukseset e të tjerëve, por u gëzoheni.

18. Në keni frikë t’i shfaqni emocionet, ia lejoni vetes t’u vërshojnë ndjenjat.

19. Jeni entuziastë, keni pasione të cilat i ndiqni.

20. Nuk ngurroni t’i pranoni kmplimentet pa frikë se dikush do të kërkojë diçka nga ju.

21. Ka gjëra të cilave u gëzoheni.

22. I realizoni qëllimet që ia keni vënë vetes.

23. Jeni empatik ndaj njerëzve dhe shtazëve.

24. Jeni të lidhur me punën tuaj, veprat

25. Doni në nivel shumë më të lartë, jeni spiritual dhe të hapur për dashurinë e të tjerëeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!