Ballina / SHOWBIZ / Tërhiqet nga muzika Lady Gaga

Tërhiqet nga muzika Lady Gaga

Pak kohë më parë këngëtarja  amerikane Lady Gaga deklaroi se do të tërhiqej nga muzika për disa kohë,  dhe kjo si duket për shkak  të një sëmundje.

Lady Gaga ka zbuluar se ajo po përballet me sëmundjen Fibromyalgia (një çrregullim kronik i karakterizuar nga dhimbje të përhapura muskulo-skeletore, lodhje dhe butësi në zonat e lokalizuara), për të cilën ajo do të jap detaje në dokumentarin e saj të ardhshëm “Gaga: Five Foot Tëo”.

“Në dokumentarin tonë, dëshiroj të ndihmojë në rritjen e ndërgjegjësimit dhe lidhjen e njerëzve që e kanë atë”, ka shkruar Gaga në llogarinë e saj në Twitter.

 

@Fluidi

Provo po ashtu

Dua lipa

Dua Lipa dhe këshillat e saj

Me tekstin e zbukuruar për dyshemenë e klubeve të vallëzimit dhe pllakatet e marsheve protestuese, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.