fbpx

Tërhiqet Daut Haradinaj: Nuk dua poste …

Daut Haradinaj, deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e AAK-së ka njoftuar se “nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e brendshme që do të mbahet sivjet në këtë parti” dhe se nuk do të mbajë më asnjë post të lartë partiak.

“Nuk do të garojë për struktura të larta në parti. Nuk do të jem pjesë e këshillit të përgjithshëm dhe as pjesë e kryesisë së partisë”, ka thënë Haradinaj  për televizionet vendore.