Telefoni i palosshëm i Samsung u shfaq në foto live

Pas njoftimit të Galaxy Fold, Samsung duket se ka vendosur të përqendrohet në punën në një telefon të palosshëm, që duket i ngjashëm me Motorola Moto RAZR.

Telefoni mund të paloset/përkulet në qendër, dhe në fotot live mund të shihet vrima e hapjes në pjesën e epërme të ekranit.

Në anën e pasme është një sistem me dy kamera, të vendosura horizontalisht, së bashku me një blic. Përveç sistemit të kamerave, ekziston një ekran i vogël që mund të tregojë motin, njoftimet dhe informacione të tjera.

Fotografitë e telefonit janë postuar në faqen Weibo, dhe Samsung pritet të lansojë këtë telefon të palosshëm në tregun kinez në muajt e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.