Ballina / TEKNOLOGJI (page 99)

TEKNOLOGJI

“Snapchat” i rrezikshëm, ja arsyet

snapchat

“Aplikacioni “Snapchat”, përpos kreativitetit, është edhe i rrezikshëm për përdoruesit e tij. “Studimi zbulon se vajzat adoleshente janë ato më të rrezikuarat nga ky aplikacion janë. Ato bëjnë fotografi, i postojnë, kurse shokët dhe shoqet e tyre mund t’i shohin ato fotografi për disa sekonda të caktuara”, shkruan sociologu Adam …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!