Ballina / TEKNOLOGJI (page 98)

TEKNOLOGJI

WP kodon ueb-faqen e lajmeve

WP

Gazeta Washington Post ka nisur të kodojë pjesë të ueb-faqes së saj, për ta bërë më të vështirë për spiunët kibernetikë dhe hakerët që të monitorojnë artikujt që përdoruesit lexojnë. Gazeta amerikane ka thënë se do që përdoruesit “të ndjehen të sigurt”, edhe pse mund të ketë rënie të përfitimeve …

Lexo më shumë

Google+ për të gjithë

Google+  u ofrua fillimisht për gazetarët dhe njerëzit që punojnë në fushat e teknologjive të ngjashme. Megjithatë, aftësia e anëtarëve që të ftonin miqtë për krijoi rritje të shpejtë të përdoruesve të saj, deri në dhjetëra miliona. Google +, u lejon individëve të shpërndajnë fotot, mesazhet dhe komentet, mirëpo integron …

Lexo më shumë