Ballina / TEKNOLOGJI (page 96)

TEKNOLOGJI

Microsoft: Nuk do përgjojmë më e-mailat

Microsoft

Korporata botërore Microsoft paralajmëron se do t’i japë fund përgjimit të e-mailave privat të personave që dyshohej se po bëjnë transakcione të kundërligjshme të shitjes së patundshmërive. Ky paralajmërim bëri që shumë shfrytëzues të shërbimeve të aplikacioneve të Microsoft-it, t’i kthehen dhe ta rishikojnë kontratën e tyre të nënshkruar me …

Lexo më shumë

Paraja dixhitale Bitcoin

bitcoins

Njerëzit tani blejnë mallra, paguajnë për shërbimet, apo transferojnë para kudo në botë, duke i anashkaluar të gjitha bankat, kartat e kredit dhe shërbime të tjera financiare, madje edhe qeveritë. Gjithnjë e më shumë ata po përdorin paranë virtuale, që njihet si Bitcoin. E krijuar në vitin 2009 nga një …

Lexo më shumë