TEKNOLOGJI

Google zhvendos faqen e navigimit

google ndryshon navigimin

Youtube në Android do të shohin së shpejti zhvendosjen e fushës së navigimit të aplikacionit në fund të ndërfaqes. Ky ndryshim është pjesë e përditësimit më të fundit të Youtube i cili po dërgohet gjatë ditës së sotme. Çdo video që keni ngarkuar mund ta shikoni në seksionin Library përfshirë …

Lexo më shumë

Avancohet navigatori Waze

Nuk do të na thotë më asistenti zanor i navigatorit nëse duhet të kthehemi djathtas apo të marrim rrugën dytësore. Por me Waze do të jetë vetë zëri jonë apo ajo i personit që do i kërkojmë të regjistrojë të dhënat rrugore. Kjo është idea e  Waze, aplikacioni i navigimit …

Lexo më shumë

Twitter bëhet televizion

Twitter bëhet një televizion. Mikroblogu i postimeve ka bërë marrëveshje me 16 editoriale, përfshi Bloomberg, BuzzFeed, NBA dhe Live Nation për transmetimin direkt të përmbajtjeve të tipologjive të ndryshme, 24 orë në ditë. Kjo lëvizje, gjithnjë e më e përfolur këto ditët e fundit, tregon interesin gjithnjë e më të …

Lexo më shumë