TEKNOLOGJI

Ky është mision i ri i Facebook

Facebook ka një mision të ri për 10-vjeçarin e ardhshëm: duke u dhënë njerëzve fuqinë të krijojnë komunitete dhe për ta bërë botën më të bashkuar. Kështu ka theksuar numri një i kompanisë, Mark Zuckerberg në Çikago, në samitin e parë të Facebook, dedikuar Grupeve dhe komunitetit të tij online. …

Lexo më shumë

56 emoji të reja janë gati !

Në arsenalin e emoji dhe vizatimeve që janë bashkangjitur tastierave virtuale do të hyjnë me 56 emoji të reja. Konsorciumi Unicode, i cili merret me standardizimin e pitogrameve që të jenë të dukshëm në çdo pajisje me çdo lloj sistemi operativ, ka bërë të ditur dhe listën përfundimtare të këtyre …

Lexo më shumë