TEKNOLOGJI

Koncept roboti i Volkswagenit

Volkswagen ka postuar në YouTube një video përmes së cilës prezanton konceptin e ri të mbushjes së automjeteve elektrike në garazhe publike. Sipas tij, e ardhmja e automjeteve elektronike që udhëtojnë nëpër qytete dhe parkohen në garazhe publike do të jetë disi më e thjeshtë kur bëhet fjalë për furnizimin …

Lexo më shumë