TEKNOLOGJI

WhatsApp bëhet si Facebook

WhatsApp në Android do të marrë një veçori të re, përmes së cilës përdoruesit do të jenë në gjendje që të vendosin statuse me tekst me ngjyra, në vend të fotografive dhe videove. E njëjta veçori është në dispozicion për përdoruesit e Facebook që nga viti i kaluar. Veçoria e …

Lexo më shumë

Aplikacioni për ‘selfie’ perfekt

Drita e duhur, pozicioni i fytyrës, shprehia, ambienti që është në sfond, distanca nga objektivi. Pra, të bësh një selfie perfekt pa filtra apo fotoshop, nuk është gjithmonë e lehtë, por tashmë ka një aplikacion për këtë. Aplikacioni është krijuar nga Universiteti i Waterloo, falë një algoritmi të studiuar për …

Lexo më shumë