TEKNOLOGJI

Facebook vje me televizionin ‘Watch’

Pas shumë thashethemeve për “Facebook TV”, ai vjen vërtetë.  Rrjeti social me 2 miliardë përdorues publikon “Watch”, një aneks për videot ku nxjerr episode, spektakle, ngjarje sportive që do të bëjë trampolinën dhe për prodhime origjinale. Kjo risi për momentin është për një grup të ngushtë përdoruesish në SHBA, por …

Lexo më shumë

Facebook, Storie edhe për desktop

Facebook është mjaft entuziast për suksesin e “Stories” në Instagram, format i klonuar nga Snapchat, aq sa e dëshiroi dhe në platformën e vetë. Për këtë ka qëllim ta bëjë të disponueshme edhe në versionin desktop, jo vetëm në aplikacion. Kjo konfirmohet nga një zëdhënës i kompanisë për TechCrunch, sduke …

Lexo më shumë

WhatsApp bëhet si Facebook

WhatsApp në Android do të marrë një veçori të re, përmes së cilës përdoruesit do të jenë në gjendje që të vendosin statuse me tekst me ngjyra, në vend të fotografive dhe videove. E njëjta veçori është në dispozicion për përdoruesit e Facebook që nga viti i kaluar. Veçoria e …

Lexo më shumë