TEKNOLOGJI

Ky virus sulmon përmes titujve

VLC Player, Popcorn Time, Kodi dhe Stremio janë platformat përmes të cilave hakerët mund të depërtojnë në sistem duke përdorur dosjet me tekst, të cilat “mund të hiqen” në video. Ekspertët paralajmërojnë se hakerët mund të fshehin viruset në tituj, të cilat “hiqen” nga interneti dhe përmes tyre marrin kontrollin …

Lexo më shumë

Rezultati i bashkimit Toyota-Intel

Liderët e industrisë së makinave që ecin vetë janë bashkuar për të krijuar një “ekosistem” që do e çojë edhe më tej teknologjinë. Intel dhe Toyota kanë njoftuar se do të krijojnë “Automotive Edge Computing Consortium”.Kompanitë kanë në plan që të ndajnë me njëra-tjetrën të dhëna në mënyrë që të …

Lexo më shumë