TEKNOLOGJI

Së shpejti vjen mini elektrik

Së fundmi, BMW ka konfirmuar zyrtarisht se modeli elektrik Mini do të fillojë të prodhohet më 2019-ën në Britani të Madhe. Sistemi elektrik i tërheqjes do të prodhohet në Gjermani, në fabrikat e BMW-së në Dingolfing dhe Landshut, ndërsa prodhimi i këtij modeli në tërësi do të bëhet në Oxford …

Lexo më shumë

Ky virus sulmon përmes titujve

VLC Player, Popcorn Time, Kodi dhe Stremio janë platformat përmes të cilave hakerët mund të depërtojnë në sistem duke përdorur dosjet me tekst, të cilat “mund të hiqen” në video. Ekspertët paralajmërojnë se hakerët mund të fshehin viruset në tituj, të cilat “hiqen” nga interneti dhe përmes tyre marrin kontrollin …

Lexo më shumë