Ballina / TEKNOLOGJI (page 70)

TEKNOLOGJI

Ndryshimi i Google Earth

Google Earth po përmirësohet. I njohur për pamjet satelitore, topografinë dhe ndërtesat 3D, prej të martës ofron informacione shtesë dhe eksperienca më interaktive. Kjo risi, e quajtur “Knowledge Cards” japin më shumë të dhëna, histori, pamje të vendeve që kërkojnën jerëzit, ndërsa “I’m feeling lucky” sugjeron vende unike. Ai ka …

Lexo më shumë