Ballina / TEKNOLOGJI (page 60)

TEKNOLOGJI

Më 2020, Adobe shuan Flashin

Adobe ka njoftuar sot se Flashi, ‘plugin’ që mundëson përdorimin e përmbajtjeve të caktuara, përfshirë videot dhe aplikacionet e mëdha të internetit, do të shuhet më 2020. Më 2020, Adobe do të ndalë përditësimin e Flashit. Deri atëherë, Adobe do të bashkëpunojë me Apple-in, Mozillan, Microsoftin dhe Google-in që të …

Lexo më shumë

Deri në vitin 2025 rreth 2 milionë bankierë do të mbesin papunë

bankat

Për shkak të zhvillimit të teknologjisë gjatë pesë vjetëve të ardhshme rreth një e treta e punëve aktuale bankare do të zhduken, tha ish-shefi i Citigroup, Vikram Pandit, në një intervistë me Bloomberg. Inteligjenca artificiale dhe robotike ka zvogëluar nevojën për punëtorë në disa prej sektorë bankarë, siç janë kontabiliteti, …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!