Ballina / TEKNOLOGJI (page 6)

TEKNOLOGJI

Facebook do të ndryshojë

Sulmohen gati 50 milionë llogari në Facebook

Kreu i kompanisë Facebook, Mark Zuckerberg, ka zbuluar një seri ndryshimesh në Facebook dhe platformat tjera sociale, përfshirë Instagram dhe Whatsapp. Këto ndryshime janë përgjigje e drejtpërdrejtë ndaj kritikave të shumta për mënyrën se si Facebook mbron të dhënat e përdoruesit. Dhe pikërisht, sipas Zuckerberg, çështja e privatësisë do të …

Lexo më shumë