TEKNOLOGJI

India paralajmëron masa kundër Bitcoin

Autoritetet indiane paralajmërojnë masa kundër kripto-valutave, por ata nuk duan të vendosin rregulla më strikte për momentin. Ministria e Financave indiane ka lëshuar një paralajmërim mbi Bitcoin dixhital. Sipas Departamentit të Thesarit, Bitcoin dhe kripto-valutave të tjera janë shumë të ngjashme me një skemë piramidale dhe prandaj duhet të shmangen. …

Lexo më shumë

Apple bindshëm para Samsung

Duke u bazuar në të dhënat e profitit vjetorë shihet se Apple lë mbrapa rivalin e saj Samsung. Fitimi mesatar global për pajisje Apple arriti në 151 dollarë gjatë tremujorit të tretë, korrik-shtator, e cila është pesë herë më shumë se rivali i tij më i afërt Samsung, njofton firma …

Lexo më shumë