fbpx

TEKNOLOGJI

Ari sikur Bitcoin

Ari është drejt digjitalizimit. Ashtu si kriptovalutat, ku më e njohura është Bitcoin, edhe ari do të shfrytëzojë të njëjtën teknologji të quajtur blockchain për të gjurmuar rrugën që ndjek ari i nxjerrë nga minierat, i shitur nga ndërmjetësit dhe shkrirë nga ricikluesit. Bëhet fjalë për mbikëqyrjen e një tregu …

Lexo më shumë

Gjashtë në dhjetë e amerikanëve kanë dëgjuar për Bitcoin

kriptovaluta

‘Global Blockchain Business Council’ dhe ‘Survey Monkey’ u bashkuan për një vlerësim të qëndrimeve amerikane ndaj Bitcoin, kriptovalutës më të popullarizuar në botë. Ndërgjegjësimi për këtë kriptovalutë në një farë mënyre është i lartë, por ata që e zotërojnë këtë aktualisht mbeten relativisht të ulët. Në këtë anketë u intervistuan …

Lexo më shumë

Koreja e Jugut lëshon udhëzimet zyrtare për shkëmbimet e kriptovalutave

Qeveria e Koresë së Jugut ka lëshuar zyrtarisht dy grupe të udhëzimeve të premtuara më parë që përcaktojnë masat rregulluese të kriptovalutave. Përveç detajeve të sistemit të ri të emrit të vërtetë për t’i dhënë fund tregtisë anonime të kriptovalutave, gjithashtu qeveria botoi udhëzimet e saj kundër pastrimit të parave …

Lexo më shumë