TEKNOLOGJI

Çdo vendim për Bitcoin duhet të ketë karakter global thotë banka qendrore Gjermane

Bitcoin

Megjithatë Joachim Wuermeling beson se këto përpjekje janë të pafuqishme për tu përballur me një fenomen global. Një përpjekje për rregullimin e monedhave kriptografike si Bitcoin duhet të bëhet në rang global duke qenë se ligjet rajonale dhe kombëtare janë të pafuqishme për të imponuar një ndalim në një komunitet …

Lexo më shumë

Kina bllokon platformat e centralizuara të këmbimit të monedhave kriptografike

Në Shtator të vitit të kaluar rregullatorët kinezë ndaluan Ofertat Fillestare të Monedhave (ICO) duke i quajtur të jashtëligjshme, Autoritetet Kineze do të bllokojnë aksesin në platformat e centralizuara të monedhave kriptografike brenda dhe jashtë vendit raportoi Bloomberg. Autoritetet e vendit me popullsinë më të madhe në botë do të …

Lexo më shumë

Singapori shpreson që blockchain-i të mbijetojë kur monedhat kriptografike të dështojnë

Shtet qyteti është pozicionuar si qendra e fintech – teknologjisë financiare – megjithatë ka kërkuar kujdes të lartë nga qytetarët e tij të cilët duan të investojnë në monedha kriptografike. Shefi i Bankës së Singaporit tha ditën e Hëne se shpresonte që teknologjia që fshihet pas monedhave kriptografike blockchain ti …

Lexo më shumë

Bëhuni gati për një shpërthim të vlerës së Bitcoinit, punëtorët e Wall Street pritet t’i investojnë bonuset e tyre

Shumë analistë të tregut presin që tregu i kriptovalutave të ketë rritje së shpejti. Javë më parë çmimi i Bitcoinit tregtohej me më shumë se 20,000 dollarë, ndërsa në fund të vitit 2017 çmimi i Bitcoinit kishte rënë në rreth 11,000 dollarë, shkruan BusinessInsider. Kjo kishte pasuar prapë me një …

Lexo më shumë