TEKNOLOGJI

Izraeli vendos të taksojë ICO-të

israeli

Kjo lëvizje është ndër të parat në llojin e saj por që nuk ndikon në monedha kriptografike në mënyrë të drejtpërdrejtë. Qeveria Izraelite publikoi një draft ligjor i cili mund të çojë drejt taksimit të Ofertave Fillestare të Monedhave – ICO. Publikuar ditën e Mërkure nga autoritetet financiare Izraelite, drafti …

Lexo më shumë

Një uebsajt ndryshon të dhënat dhe 100 miliardë dollarë monedha kriptografike fshihen

Vlera e disa prej monedhave kriptografike më popullore në botë ranë me shpejtësi mbrëmjen e së Hënës. Një rol të rëndësishëm mendohet të ketë luajtur ndryshimi i aplikuar nga një uebsajt popullor i vlerës së monedhave kriptografike. Uebsajti i quajtur coinmarketcap.com hoqi të Hënen të dhënat që vinin nga bursat …

Lexo më shumë

Çdo vendim për Bitcoin duhet të ketë karakter global thotë banka qendrore Gjermane

Bitcoin

Megjithatë Joachim Wuermeling beson se këto përpjekje janë të pafuqishme për tu përballur me një fenomen global. Një përpjekje për rregullimin e monedhave kriptografike si Bitcoin duhet të bëhet në rang global duke qenë se ligjet rajonale dhe kombëtare janë të pafuqishme për të imponuar një ndalim në një komunitet …

Lexo më shumë