TEKNOLOGJI

Bitcoin bie nën 9000 dollarë

Muajin e kaluar bitcoin ra me 26% duke shënuar performancën më të ulët që nga Janari i 2015-ës. Bitcoin, monedha kriptografike më e madhe në botë, humbi 11% ditën e Enjte duke arritur pikën më të ulët që nga Nëntori. Ndalimi i reklamimit të monedhave kriptografike në Facebook dhe lufta …

Lexo më shumë

Hong Kong, fushatë televizive kundër ICO-ve dhe kriptovalutave

Në Shtator të vitit të kaluar autoritetet e vendit shprehën shqetësimet e para për bumin e ICO-ve dhe monedhave kriptografike. Autoritetet financiare botërore kanë paralajmëruar vazhdimisht qytetarët për rrezikun që paraqesin monedhat kriptografike dhe investimi në ICO megjithatë Hong Kongu është një hap para. Shqetësimet kanë qenë kaq të larta …

Lexo më shumë