TEKNOLOGJI

Bitcoin zbret në 6 mijë dollarë

Bitcoin sot është zhvlerësuar më shumë se 14 për qind, duke zbritur poshtë 6 mijë dollarëve. Sipas agjencisë së lajmeve të Reuters, përcjell Telegrafi, kriptovaluta më e madhe ka humbur më shumë se gjysmën e vlerës gjatë 2018-së. Bitcoin ka rënë së fundmi prej shqetësimeve të rregullatorëve dhe frika e …

Lexo më shumë

Kryebankieri evropian flet për Bitcoin

Presidenti i Bankës Qendrore Evropiane, Mario Draghi paralajmëroi dje për rrezikun e Bitcoinit dhe kriptomonedhave të tjera, si asete shumë të rrezikshme, që duhet të mbahen me shumë kujdes, veçanërisht nga bankat. “Monedhat virtuale janë subjekt i një paqëndrueshmërie të lartë. Çmimi i tyre është shumë spekulativ”, deklaroi presidenti i …

Lexo më shumë

Kërcënimi nga Bitcoin

Kina është e vendosur të ndalojë tregtinë e kriptovalutave duke bllokuar të gjitha faqet e internetit që lidhen me ofertat fillestare të monedhave (ICO) dhe tregtimin e kriptovalutave, duke përfshirë të gjitha faqet e internetit të huaja. Financial News, përcjell Telegrafi, botoi një shkrim, i cili përshkruan planet e qeverisë …

Lexo më shumë