TEKNOLOGJI

Fondacioni Ethereum shpërblen miliona në financimin e granteve të reja

Ethereum

Non-profit i dedikuar për avancimin dhe mirëmbajtjen e softwerit ethereum ka njoftuar zyrtarisht marrësit e valës së saj të parë të granteve të zhvillimit. Një total prej 13 projektesh morën më shumë se 2.5 milion dollarë të kombinuara për të punuar në shkallëzueshmërinë, sigurinë, përvojat e zhvillimit, studimin e ndërfaqeve …

Lexo më shumë

Steve Bannon përgëzon kriptovalutat

bannon

Steve Bannon, ish-shefi strateg i Presidentit të SHBA, Donald Trump, tha se kriptovaluta mund të jenë një pasuri për lëvizjen anti-krijuese evropiane në një ngjarje të sponsorizuar nga gazeta zvicerane Die Weltwoche më 6 mars. Në leksionin e tij në Zyrih, Bannon deklaroi se kriptovalutat dhe Blockchain do të “fuqizojnë …

Lexo më shumë