fbpx

TEKNOLOGJI

Si të kontrollojmë se cilat aplikacione kanë marrë të dhënat tona në Facebook

facebook

Shumë përdorues të Facebook kur navigojnë në aplikacione ndodhen shpesh para alternativës për tu loguar nëpërmjet Facebook apo nëpërmjet krijimit të një llogarie të re. Sigurisht që shumica zgjedh të logohet nga Facebook duke mos humbur kohë për regjistrim dhe për të evituar harrimin e fjalëkalimit. Pas historisë së Cambridge …

Lexo më shumë

Zbulim shokues në blockchain

blockchain

Hulumtuesit thonë se nisur nga kjo, të paktën në 112 vende të botës posedimi dhe përdorimi i bitcoin është automatikisht i jashtëligjshëm. Bota e bitcoin po përgatitet të përballet me një zbulim shokues i cili në vetvete përbën kërcënim për ekzistencën e monedhës kriptografike më popullore në botë. Një analizë …

Lexo më shumë

Java më e keqe e Bitcoin

depression

Pavarësisht vështirësive të Bitcoin, tregjet panë periudhën më të keqe që nga janari 2016 për pesë ditët që përfundojnë më 25 mars, thonë analistët këtë javë. Në muajin kur BTC / USD goditi $ 6600 – niveli i dytë më i ulët që prej nëntorit 2017 – tregjet globale po …

Lexo më shumë

Trajnimi për Mining të Bitcoin vjen në 30 qytete në Indi

India-mining-mou

Një iniciativë Indiane e tregtisë po lançon një program trajnimi për minierat bitcoin në 30 qytete anembanë Indisë. Qëllimi është të mësojë të rinjtë rreth bitcoin, kriptovalutav, teknologjisë blockchain, minierave krypto, dhe sipërmarrjen për të fuqizuar popullsinë rurale për vetëpunësim. Zyrtarët e Tregtisë dhe Industrisë Indiane Dalit (DICCI) po bashkëpunojnë …

Lexo më shumë