TEKNOLOGJI

NSA zhvillon sistemin për identifikimin e përdoruesve të Bitcoin-it

nsa-bitcoin

Agjensia e Sigurisë Kombëtare e Shteteve të Bashkuara (NSA) raportohet se është në gjendje të gjejë dërguesit dhe marrësit e Bitcoin në mbarë botën, zbulojnë dokumentet e klasifikuara nga Edward Snowden. Burimet e përdorura për këtë artikull u zbuluan në The Intercept, një botim kushtuar ‘gazetarisë kundërshtare’ e themeluar nga …

Lexo më shumë