TEKNOLOGJI

Java më e keqe e Bitcoin

depression

Pavarësisht vështirësive të Bitcoin, tregjet panë periudhën më të keqe që nga janari 2016 për pesë ditët që përfundojnë më 25 mars, thonë analistët këtë javë. Në muajin kur BTC / USD goditi $ 6600 – niveli i dytë më i ulët që prej nëntorit 2017 – tregjet globale po …

Lexo më shumë

Trajnimi për Mining të Bitcoin vjen në 30 qytete në Indi

India-mining-mou

Një iniciativë Indiane e tregtisë po lançon një program trajnimi për minierat bitcoin në 30 qytete anembanë Indisë. Qëllimi është të mësojë të rinjtë rreth bitcoin, kriptovalutav, teknologjisë blockchain, minierave krypto, dhe sipërmarrjen për të fuqizuar popullsinë rurale për vetëpunësim. Zyrtarët e Tregtisë dhe Industrisë Indiane Dalit (DICCI) po bashkëpunojnë …

Lexo më shumë

Bitcoin ka “vdekur”

btc dead

Bitcoin ka vdekur, ose të paktën kështu na është thënë vazhdimisht. Është vrarë disa herë që kur lindi në Janar të 2009 si një projekt me burim të hapur nga një figurë misterioze. Në 2010-ën Tim Harford u bë i pari i cili rrëzoi pretendimet e bitcoin me një artikull …

Lexo më shumë