TEKNOLOGJI

“Sinochem” eksporton benzinë duke përdorur teknologjinë Blockchain

Tanker

Sinochem Group, energjia kryesore e Kinës, kimikatet, bujqësia, pasuria e patundshme dhe ofruesi i financave, ka përfunduar me sukses dërgimin e benzinës duke përdorur teknologjinë blockchain. Reuters raportoi se një nga 300 filialet e saj, Sinochem Energy Technology Co. Ltd., ishte përgjegjës për eksportimin e produktit nga qyteti i Kinës, …

Lexo më shumë